• Op de dag van vertrek moet je om uiterlijk 10 uur het chalet opgeruimd en bezemschoon verlaten hebben.
  • Zet de koelkast UIT, zodat het vriesvak kan ontdooien. Vergeet niet een kom of bakje onder de vriesvak lekbak te plaatsen. Nadat het diepvries ontdooiwater via de lekbak is leeggelopen in het kommetje of bakje dien je de koelkast in zijn geheel te reinigen. Laat de koelkastdeur OPEN staan nadat je het geheel netjes hebt schoongemaakt en afgedroogd, dus de deur NIET dicht doen. Hang bijvoorbeeld een doek over de koelkastdeur zodat deze niet kan dichtvallen.
  • Bij het verlaten van het chalet moet de gaskraan dicht gedraaid worden op laste van de brandweer. (deze is te vinden aan de rechterkant van het chalet in de houten bekisting) sleuteltje zit in het sleutelkastje.
  • Graag het zeil van de veranda dicht doen zodat de veranda beschermd blijft en de volgende gasten ook van een droge en nette veranda kunnen genieten.
  • Graag de stroom van het chalet uitschakelen middels de knop die op het grijze kastje zit (linksboven de buitendeur, van binnenuit gezien).
  • Laat niet alleen de keuken en woonkamer netjes achter, denk ook aan de badkamer, slaapkamers en de veranda.
  • Neem al je eigendommen, ook de levensmiddelen, mee naar huis en voer de afvalzakken af. Laat dus geen eten of drinken achter in het chalet!
  • Bezems, dweilen en emmers dien je weer terug te plaatsen op de daarvoor bestemde plaatsen.
  • Graag de kussens van de tuinstoelen binnen in het chalet leggen.
  • Sluit alle ramen, horren en deuren. Doe de deur ook met de sleutel op slot.

Maak jouw eigen website met JouwWeb